De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Krimpkous bij Heatshrink.eu


Krimpkous vindt u bij Heatshrink.eu
In het ruime assortiment van Heatshrink.eu vindt u altijd een krimpkous die uw wensen op het gebied van kabelbescherming zal vervullen. Daarnaast vindt u ook de juiste spullen om kabels te repareren. Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist op het gebied van krimpkous en aanverwante producten. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor vakkundig advies.


Krimpkous voor iedere toepassing 
In ons ruime aanbod aan o.a. krimpkous, vindt u een product voor iedere toepassing. Wij bieden krimpkous aan voor onder andere: 
 Identificatie in kastenbouw en apparaten
 Kabelbescherming voor defensie
 Isolatie van kabels in laag- en hoogspanning distributie
 Reparatie van kabelmantels
 Corrosiebescherming


Allerlei soorten en maten krimpkous 
Heatshrink.eu heeft dunwandige krimpkous op voorraad tot 180 mm, in vele kleuren. Dikwandige krimpkous kan geleverd worden tot wel 385 mm diameter. Speciale varianten, zoals bijvoorbeeld open krimpkous voor kabelreparatie, zijn bij Heatshrink.eu heel gewoon. Hoog temperatuur krimpkous of speciale materialen zoals FEP of Teflon horen daar ook bij. Voor het markeren van kabels of leidingen hebben wij printers en markeerkrimpkous voor u. 

 
Op maat
Zoals u merkt is dus niets onmogelijk. Voor diverse klanten wordt op klantspecificatie speciale krimpkous geproduceerd: speciale kleuren, maten of specificaties. Bij Heatshrink.eu kunt u altijd terecht voor de juiste krimpkous!

Loading...

We halen de gegevens op...