De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Hoe zoek ik een product?

 
Ik weet de maten, kleuren etc. en zoek hier een product bij
Gaat u naar Direct leverbaar en klik het filter aan (links van de producten) om alleen de types te weergeven die voor u relevant zijn. Filter bijvoorbeeld op prijs, maten en kleuren. Filteren kan bij ieder specifiek product.


Ik weet de naam of code van het product
Vul u de code of naam van het product in het zoekvenster in. Dit zoekvenster vindt u op iedere pagina bovenaan uw scherm. Alle overeenkomende producten(-namen/typen) worden dan getoond.


Ik weet ongeveer wat ik zoek...
"Dun of dikwandig, met of zonder lijm, maar ik wil daar wel iets meer over lezen voordat ik een keuze kan maken". Kies dan een van de productcategorieën in het menu, bovenaan uw scherm. Kies bijvoorbeeld voor krimpkous en vervolgens krimpkous met lijm, waar u meer informatie krijgt over de productcategorie en de specifieke producten.


Uw toepassing is misschien zó specifiek dat u liever advies wenst?
Stuurt u een e-mail naar info@heatshrink.eu voor meer informatie en/of advies. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier. Deze treft u aan onder het kopje "Contact". Daarnaast maken wij het voor u mogelijk om gebruik te maken van de Live-Chat functie (rechtsonder van uw scherm). Een van onze ervaren medewerkers zal u te woord staan, met u meekijken én meedenken om u zo goed mogelijk en direct van dienst te kunnen zijn.
 

Loading...

We halen de gegevens op...