De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Diversen - Lijmen
Onze lijmen
Heatshrink.eu biedt verschillende soorten lijmen voor krimpkous aan. U kunt de lijmen gebruiken in combinatie met krimpkous zonder lijm of als extra lijm in bijzondere gevallen (wanneer u bijvoorbeeld een kabelsplitsing maakt met krimpkous).

      
Kenmerken
De lijmen hechten zeer goed op onder andere Polyolefin (wat het standaard materiaal is van de meest gebruikelijke krimpkous). Let op: Polyolefin (Polyethyleenachtig - oftewel PE) is een materiaal waar veel standaard lijmsoorten niet goed op hechten. Gebruik bij voorkeur dus de lijmsoorten van Heatshrink.eu, welke een zeer goede hechting creëren op Polyolefin. De S1030 lijm is een flink flexibele lijm die dus goed beweging toestaat terwijl het optimaal blijft afdichten. S1048 is onze hoogtemperatuurlijm en het zelfde als gebruikt wordt in de lijm krimpkous HTAT. Ten slotte is S1125 een 2-componenten hoog specificatie lijm, speciaal ontworpen voor zogenaamd spec 25 materiaal, zoals de DR25 krimpkous.


  S1030 lijm
Een veel gebruikte lijmsoort is de S1030. Dit is een zwarte en flexibele lijm die beweging van het product toestaat, waar het toch optimaal blijft afdichten. 


  S1048 lijm
S1048 is onze hoogtemperatuurlijm wat ook gebruikt wordt in de krimpkous HTAT. 


  S1125 lijm
Ten slotte is S1125 een 2-componenten -hoog specificatie- lijm, speciaal ontworpen voor zogenaamd spec25 materiaal, zoals de DR25 krimpkous.

 
Materialen
De S1030 lijm is een zwarte flexibele lijm (-80 tot 80°C continu ). De S1048 lijm is een transparante hoog temepratuur lijm (-55 tot 120°C continu ). De S1125 is een zwarte 2 componenten lijm (-75 tot 150°C continu). 
 

Documentatie
Kies één van onderstaande producten uit "Diversen - Lijmen" voor alle beschikbare uitvoeringen en documentatie


Loading...

We halen de gegevens op...